Bejelentkezés

Vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Telefon: +36 20 352 0872- 9-15 óráig
Email: info@drtormakatalin.hu (időpontot nem tudunk adni )

Telefonon, munkanapokon 9-16 óráig (hétfőn és szerdán 15 óráig).
Ha nem vesszük fel vagy üzenetrögzítőre kapcsol, kérem később próbáljanak meg újra hívni, igyekszünk mi is visszahívni Önöket. Előfordul, hogy csak néhány óra múlva vagy másnap tudjuk Önöket visszahívni,kérem türelmüket.
Ha szabadságon vagyok a weboldalon és az üzenetrögzítőn kapnak információt a szabadságom tartamáról.
SMSben NEM tudok időpontot adni, mivel a zökkenőmentes betegellátáshoz egyeztetésre van szükség.

Emailben nem tudunk bejelentkezést fogadni, kérem keressenek telefonon. Emailekre átlagosan 3 munkanapon belül tudok válaszolni .

Amennyiben nem tudnak eljönni a megbeszélt időpontban kérem azt minél hamarabb jelezzék SMS-ben, telefonon vagy töröljék időpontjukat az időpontfoglaló rendszeren keresztül(booked4.us). Evvel lehetőséget nyújtanak más betegnek hogy hamarabb ellátáshoz jusson. Kérem más fórumon üzenetet ne küldjenek- Viber,Messenger, Hangposta. Amennyiben az időpontot nem mondják le és nem jelennek meg következő alkalommal az elmaradt díj felét ki kell fizetni.

Fontos! TAJ kártyájukat hozzák magukkal a vizsgálatra, az ellátást nem befolyásolja a TAJ kártya, de TB támogatott receptet csak TAJ kártya birtokában tudok felírni.
Anyajegyek fotódokumentációját bejelentkezéskor kérem külön jelezze!

A weboldallal kapcsolatos adatkezelésről további tájékoztatót itt olvashat.

Amennyiben vizsgálatra jelentkezik, telefonál, üzenetet küld, adatait az egészségügyi szolgáltatási szerződés érdekében, szerződéses alapon kezeljük. Ismerje meg részletes adatkezelési tájékoztatónkat a https://drtormakatalin.hu/wp-content/uploads/2022/08/adatkezelesi-tajekoztato.pdf címen.

Rendelők

Budapest II. kerület,

Margit körút 54. I.em.1. Longavita rendelő

Kapucsengő: „ 1 Rendelők”

Rendelési idő:

hétfő: 13.40 - 19.00
csütörtök: 8.40 -14.40

Megközelítés:


BKV:
a 4-6os, illetve 17es villamossal Mechwart liget
autó: Margit krt-Erőd utca sarok, parkolási övezethez tartozik, parkolni az ucán lehet, illetve a Jurányi utca 12 szám alatt levő parkolóudvarban

2051 Biatorbágy,

Petőfi Sándor u.39

(dr. Száray Eszter gyermekorvos rendelője)

Rendelési idő:

szerda: 15.15 - 19.30
péntek: alkalmanként 15.15-19.30

Megközelítés:

Budapest felől a viadukt alatt áthaladva az első utca jobbra a Viadukt utca, majd a Faluházat követően az első utca balra dr. Száray Eszter gyermekorvos rendelője, parkolás az udvaron, illetve az utcán lehetőség szerint a rendelő oldalán parkoljanak. Bejárat az udvarról van.

Hasznos információk

TAJ kártyájukat hozzák magukkal a vizsgálatra, az ellátást nem befolyásolja a TAJ kártya, de TB támogatott receptet csak TAJ kártya birtokában tudok felírni.

Kísérő vizsgálatára akkor van lehetőség, ha neki is külön időpontja van.

Több probléma egyidejű vizsgálatát kérem jelezzék, ugyanis ilyenkor a viztidő hosszabb és a viztitdíj a hosszú vizsgálatnak megfelelő. Ha bejelentkezéskor nem jelezték, hogy több problémájuk van előfordulhat, hogy csak a fontosabbal tudunk foglalkozni és újabb időpontot kell egyeztetnünk.
Amennyiben nem jönnek el a megbeszélt időpontban, kérem, minél hamarabb - legkésőbb a vizsgálat előtti napon - értesítsenek SMS-ben vagy telefonon,illetve töröljék időpontjukat az időpontfoglaló rendszeren keresztül, hogy más beteg lehetőséget kapjon minél gyorsabb ellátásra.
FONTOS! Anyajegyek fotódokumentációját bejelentkezéskor kérem külön jelezze!

Információt e-mailben(info@drtormakatalin.hu) vagy telefonon (+36203520872)kaphatnak.
Telefonon kérem a megadott intervallumban keressenek- 9 és 15 óra között hétfőn-szerdán, a többi napokon 9 és 16 óra között.
SMSben sem információt, sem időpontot nem tudok adni, viszont időpontjukat le tudják mondani SMS-ben.

FEL